LIIKKU pienryhmät

LIIKKU pienryhmät


Miesten toiminnallinen treeniryhmä_kevät 2023_ LIIKKU TIIRIÖ

Hei mies, tervetuloa treenaamaan miesten omassa treeniryhmässä Tiiriön Liikkuun, 10.1.23 alkaen. Treeniryhmä kokoontuu 12 kertaa. Tämän treeniryhmän tavoitteena on kehittää sinua mahdollisimman monipuolisesti, antaen samalla perinteiselle salitreenille ihan uutta potkua.

Toiminnallisessa treenissä käytetään hyväksi salilaitteiden lisäksi kehonpainoa sekä pienvälineitä (kahvakuulia, käsipainoa, yms). Tämä treeni kehittää voimaa, räjähtävyyttä, liikkuvuutta, lihaskuntoa- sekä kestävyyttä ja hapenottokykyä. Treeneissä tehdään kovaa, mutta kroppaa kuunnellen ja liikkeiden oikea suoritustekniikka edellä. 

Toiminnallinen treenaus sopii ihan kaikille, iästä ja kuntotaustasta riippumatta: liikkeet skaalataan juuri sinulle sopivaksi, olet sitten vasta-alkaja tai kokenut punttipena.

Miesten treeniryhmässä treenataan tavoitteellisesti ja kovalla sykkeellä kohti parempaa kuntoa, mutta ei ikinä hampaat irvessä vaan ennen kaikkea hyvällä meiningillä. Mennään siis meikäläisen motto edellä: Hommat tehdään tosissaan, mutta ei ikinä vakavasti.

Paikka ja aika: Liikku Tiiriö, Tiistaisin klo 7.30-8.30, ajanjaksolla 10.1 - 27.6.2023

Ryhmään mahtuu 6 treenaajaa. Poissaoloista sovitaan tapauskohtaisesti valmentajan kanssa ennakkoon.

Hinta: 68€/kk.

HUOM: Hinta ei sisällä Liikun salimaksuja: liittymismaksu 29,90e kertamaksuna + jäsenmaksu 34,90e/kk

Maksutavat: mobilepay, käteinen, pankkikorttimaksu, liikuntaedut (Smartum, Edenred,ePassi, Eazybreak)

Ilmoittautuminen Vellossa