PERSONAL TRAINER KUNINGAS

PT-Kuningas


Valmennuspalveluni käsittävät seuraavat kokonaisuudet:

  • Henkilökohtainen valmennus (myös pari/kaverivalmennus optio)
  • Treenaa valmentajan kanssa eli yksittäisten treenituntien veto: joko yksin tai kaverin kanssa
  • Salistartit: potkua saliurasi alkuun tai tuunausta jo käynnissä olevaan uraan


Olen Varalasta valmistunut personal trainer (12/22) ja Liikuntaneuvoja (AT, 12/2023)

PT-sertifikaatin lisäksi olen suorittanut Spartan Academyn Mobility-ohjaaja koulutuksen (2021). Teen ohjaustyötä siellä missä tarvitsee, mutta keskipisteenä toimii Kuntokeidas Hämeenlinna


Kunkku Personal Trainerina (PT-Palvelut)

Olen ihminen, joka rakastaa liikkua ja liikuttaa ja uskon että se näkyy työssäni. Valmentajana olen määrätietoinen ja jämäkkä, mutta en ikinä joustamaton tai mustavalkoinen. Ihmisenä olen positiivinen ja tehokas: lähestyn asioita reippaalla otteella, mutta aina ilon kautta ja onnistumisia etsien.  En usko kitukuureihin, itsensä rääkkäämiseen diettaamalla. Uskon lujasti säännölliseen ja riittävään syömiseen. Lautasmalli on ihan jeppiskamaa, jos minulta kysytään. Ja painotan sitä kyllästymiseen asti että levätä pitää ja kehoa on huollettava. 


Olen kannustava ja erityisenä kunnia-asiana pidän sitä, että pystyn soveltamaan treenejä monipuolisesti. Erityisosaamisena minulla on toiminnallinen harjoittelu sekä luontoliikunta.  Minun kanssani voit löytää itsesi keskeltä metsää kahvakuulien kanssa. Tai vaikka porrastreeneistä.  Jos haluat tehokkaita ja monipuolisia, kehonpainoa sekä salilaitteita yhdistäviä treenejä, olen valintasi. Tai jos haluat kokeilla millaisia treenejä luonto tarjoaa, olen ehdottomasti sun valinta. 


Liikunnassa tärkeänä pidän sitä, että valmentava saa onnistumisen kokemuksia. Hänellä on mahdollisuus ylittää itsensä ja kehittyä. Oppia uutta ja ennen kaikkea tietysti, rakentaa itselleen terveyttä edistävää, pysyvää elämäntapaa.  Vaikka kehittyminen väistämättä edellyttää menemistä epämukavuusalueelle, se ei tarkoita sitä, että treenit pitäisi olla jatkuvaa kärsimystä. Kyse on balanssista: sitä että tehdään oikea määrä asioita ajallaan, hyväksytään huonot päivät sekä pettymykset ja juhlitaan onnistumisia, oli ne suuria tai pieniä.


Liikunnan ilo on itselle sydämenasia. Myönnän,  olen tehokkaan liikunnan ystävä ja puolestapuhuja, joten treenit kyllä tehdään määrätietoisella otteella, joskus lipuen hieman epämukavuusalueelle. Mutta kokonaisuudessaan : liikunnan on oltava kivaa. Siis oikeasti,  siitä pitää tulla hyvä mieli ja olo. Siksi mun treeneissä iloitaan samalla kun vähän hikoillaan. Revitään ja vähän repeillään. Nautitaan  ja kasvatellaan habaa. Koska se on hauskaa <3