Salistartit

SaliStarttipaketit sopivat sinulle, joka et halua sitoutua valmennukseen, mutta kaipaat:

Uutta saliohjelmaa tai vanhan päivitystä, salitaipaleesi alkuun valmentajan tukea ja tsemppausta, selkeää opastusta sekä ohjeistusta, uusia ideoita tai tulokulmaa treeneihin.  

Startti 1 on kevytversio niille, joille sali on jo tuttu paikka. Startti 2 on täydellinen heille, joille viimeisesti salikerrasta on vierähtänyt tovi tai sali on kokonaan uusi tuttavuus.

Starttipakettien aikana sinulla on käytössä valmentajan tuki: joko WhatsApp tai sähköpostilla.


SaliStartti 1 

Startti1 sopii sinulle, jolle kuntosali on jollain tavalla tuttu paikka. Tämän paketin hintaan sisältyy maksuton alkukartoitus, 2 yhteistä tapaamista sekä tavoitteesi mukainen harjoitusohjelma kuntosalille. Tapaamisten aikana käydään ohjelma perusrakenteeltaan läpi sekä katsotaan tekniikat kuntoon. 

179€

SaliStartti 2 

Startti 2 sopii vasta-alkajille. Tämän paketin hintaan sisältyy maksuton alkukartoitus,              4 yhteistä tapaamista sekä tavoitteesi mukainen harjoitusohjelma kuntosalille.


Tapaamisten aikana käydään ohjelma läpi, tutustutaan paremmin laitteisiin/treenipuitteisiin ja käydään tekniikkaa huolella läpi. Lisäksi käydään läpi sitä, miten ohjelmaa voi jatkossa "tuunata" tai mahdollisia korvaavia liikevaihtoehtoja.

289€

Salistartit -Duo

Lähdetkö liikkeelle kaverin/puolison kanssa. Tällöin paketeista 20% alennus, eli 

Startti 1:  143€/hlö

Startti 2: 231€/hlö

Tapaaminen/treeni aina yhdessä, molemmille omat ohjelmoinnit

143/231€

Saliohjelman päivitys

Ohjelman ostaneille: ohjelman päivitys, 1 yhteinen tapaaminen

99€