Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus tähtää siihen, että sinä saavutat tavoitteesi, oli se sitten painonpudotus, kiinteytyminen, kunnon kohotus, lihaskunnon kasvattaminen ja jne. Oli tavoitteesi mikä vain, uusien tapojen ja rutiinien opettelu sekä omaksuminen vie aikaa. Kyseessä on elämäntapamuutos, joka vaatii pitkäjänteisyyttä sekä sitoutumista. 

Tästä syystä valmennuksieni minimikesto on 3kk. Tämän jälkeen on mahdollista jatkaa kuukausi kerrallaan. Koska valmennus vaatii sinulta sitoutumista, minä puolestani lupaan antaa kaiken tukeni ja taitoni siihen, että saavutat tavoitteesi

Henkilökohtaisen valmennuksen sisältö suunnitellaan aina arkesi huomioiden, sinun tavoitteiden, toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Valmennukseni päätavoitteena antaa sinulle tarvittavia tietoja ja taitoja, jotta onnistuisit elämäntapamuutoksessasi. Tärkeimpänä pidän sitä, että kaikki muutokset tehdään hyvinvointi ja terveys edellä...ja ennen kaikkea hyvällä mielellä, pipo löysällä ja naurua ja liikunnaniloa unohtamatta.

Henkilökohtaiseen valmennukseen sisältyy seuraavat asiat: kuntotestaukset, ravintoanalyysi + ravintoneuvonta, viikko/kausisuunnitelmat, päivittyvät harjoitusohjelmat, kehonhuolto ja venyttelyohjeet. Lisäksi olen tukenasi koko valmennuksen ajan (WA ja sähköposti).

Ensimmäinen konsultaatiotapaaminen on aina maksuton, eikä sido sinua mihinkään. 

Valmennuksen hinta määräytyy kuukausittaisten tapaamiskertojen sekä valmennuksen keston perusteella.  


2 tapaamista kuukaudessa

Valmennuksen kesto 3 kk 

169€/kk

2 tapaamista kuukaudessa

Yli 3 kk kestävät valmennukset

159€/kk

4 tapaamista kuukaudessa

Valmennuksen kesto 3 kk 

289€/kk

4 tapaamista kuukaudessa

Yli 3 kk kestävät valmennukset

269€/kk

Maksutapoina Lasku, Epassi, Smartum, Edenred, Eazybreak. Hinnat sisältävät alv. 24%.

Mikäli valmennuskokonaisuudet eivät ole sinun tarpeitasi palvelevia, otathan yhteyttä. Räätälöidään sinun tarpeisiin sopiva valmennuspaketti.

Kysy rohkeasti lisää!