Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus tähtää siihen, että sinä saavutat tavoitteesi, oli se sitten painonpudotus, kiinteytyminen, kunnon kohotus, lihaskunnon kasvattaminen ja jne. Oli tavoitteesi mikä vain, uusien tapojen ja rutiinien opettelu sekä omaksuminen vie aikaa. Kyseessä on elämäntapamuutos, joka vaatii pitkäjänteisyyttä sekä sitoutumista. 

Tästä syystä valmennuksieni minimikesto on 3kk. Tämän jälkeen on mahdollista jatkaa kuukausi kerrallaan. Koska valmennus vaatii sinulta sitoutumista, minä puolestani lupaan antaa kaiken tukeni ja taitoni siihen, että saavutat tavoitteesi

Henkilökohtaisen valmennuksen sisältö suunnitellaan aina arkesi huomioiden, sinun tavoitteiden, toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Valmennukseni päätavoitteena antaa sinulle tarvittavia tietoja ja taitoja, jotta onnistuisit elämäntapamuutoksessasi. Tärkeimpänä pidän sitä, että kaikki muutokset tehdään hyvinvointi ja terveys edellä...ja ennen kaikkea hyvällä mielellä, pipo löysällä ja naurua ja liikunnaniloa unohtamatta.

Henkilökohtaiseen valmennukseen sisältyy seuraavat asiat: kuntotestaukset, ravintoanalyysi + ravintoneuvonta, viikko/kausisuunnitelmat, päivittyvät harjoitusohjelmat, kehonhuolto ja venyttelyohjeet. Lisäksi olen tukenasi koko valmennuksen ajan (WA ja sähköposti).

Ensimmäinen konsultaatiotapaaminen on aina maksuton, eikä sido sinua mihinkään.


HUOM! 

Hinnasto koskee valmennuksia alueella Hattula, Iittala ja Hämeenlinna.

Valmennukset muualla: erillisen tarjouksen mukaan

Hinnasto EI sisällä kuntosali yms pääsymaksuja. 2 tapaamista kuukaudessa

Valmennuksen minimikesto 3 kk 

199€/kk

4 tapaamista kuukaudessa

Valmennuksen minimikesto 3 kk 

299€/kk

DUO Valmennus

Lähdetkö liikkeelle kaverin/puolison kanssa. Tällöin paketeista Duo-alennus

2 tapaamista /kk: 149 €/kk/hlö

4 tapaamista /kk: 249 €/kk/hlö

Tapaamiset/treenit aina yhdessä, molemmille oma personoitu valmennussuunnitelma/ohjelmat/ravintoneuvonta

159/239

Maksutapoina Lasku, Epassi, Smartum, Edenred. Hinnat sisältävät alv. 24%.

Mikäli valmennuskokonaisuudet eivät ole sinun tarpeitasi palvelevia, otathan yhteyttä. Räätälöidään sinun tarpeisiin sopiva valmennuspaketti.

Kysy rohkeasti lisää!