KOIRANKOULUTUSPALVELUT

ETÄKOULUTUS 

Etäkoulutus tehdään puhelimitse tai whatsapp/ teams/skype yms applikaation kautta. Etäkoulutuksessa meillä on tunti aikaa keskustella elämänne haastekohdista. 

Tunnissa kartoitamme tilanteen ja saat sen perusteella neuvoja ja ohjeita kuinka tilannetta voisi kääntää haluttuun suuntaan.  Tätä vaihtoehtoa monesti käytetty, kun fyysinen välimatka kouluttajaan liian pitkä. 

Hyväksi ja toimivaksi todettu koulutusmuoto

KOMBOKOULUTUS

Kombokoulutus on yhdistetty etä- ja lähikoulutus. Kombo sisältää yhden noin tunnin mittaisen puhelun (tai videopuhelu, yms) sekä yksilöllisen yhden tunnin kasvokkain tapahtuvan koulutuskerran.

Puhelun aikana käydään läpi koirakon haasteet ja ne tilanteet joihin tarvitaan yksilöllistä ohjausta. Tämä auttaa meitä pääsemään yksilövalmennuskerralla "suoraan asiaan".

YKSILÖLLINEN KOULUTUS

Yksilöllinen koulutus on sinulle, joka haluat räätälöityä opastusta pentukoiran koulutukseen tai jo aikuisen koiran kouluttamiseen, tasapainoisen arjen saavuttamiseksi.

Yksilövalmennuksen tärkeimpänä tavoitteena on tunnistaa keskeisimmät arjen haasteet tai tavoitteet ja luoda yhdessä toimiva ja ennen kaikkea realistinen ja toteutettavissa oleva personoitu suunnitelma niiden voittamiseksi/tavoittamiseksi.

Yksilövalmennukseen kuuluu sopimuksen mukaan 1 - 3 yhden tunnin valmennuskertaa, sovitussa paikassa.


KUNKUN KOIRAKOULU

Tervetuloa Kunkun koirankoulutustunnille.

Jokaisella tunnilla keskitytään koiran perustottelevaisuuden kannalta olennaisiin asioihin esim: ohjaajan kanssa työskentelyyn (kontakti ja muiden koirien häiriön alla työskentely), malttiin (esim. paikallapysyminen) ja remmikäyttäytymiseen.

Tunneilla tehdään monipuolisia harjoitteita, jotka motivoivat niin koiraa kuin ohjaajaa työskentelemään yhdessä. Harjoitukset tehdään aina ilon kautta, ja koiran taso huomioiden. Eli olet sitten kokeneempi konkari tai vasta koiran kanssa yhteistä tottelevaisuuspolkua aloitteleva, olet tervetullut tunnille.

Koira ikä ei ole este, mutta pentujen tulee olla rokotettuja ennen tunnille tuloa.

Kurssipäivät -->  Kurssit tauolla kevääseen -24 asti

Tuntimaksu: 20€/ tunti.

Kurssille mahtuu 8 koirakkoa


Kesän koulutukset pidetään ulkotiloissa Parolassa,  osoitteessa Nikkarinkuja 3 b, 13720 ParolaAlla olevalla lomakkeella saat helposti minuun yhteyden: laita viestiä ja katsotaan mikä on paras koulutusmuoto juuri sinulle.