ASIAKASPALAUTE

Barra, 1v 3kk berninpaimenkoira: Barra aloitti koulunkäynnin kahden kuukauden ikäisenä ja hän kävi yhdellä pentukurssilla istuskelemassa ja ihmettelemässä. Halusimme kokeilla, onko Barra aktiivisempi toisella kurssilla.

Barra tapasi Mian ensimmäisen kerran tammikuussa 2021 neljän kuukauden ikäisenä - ja se oli menoa se. Mia sai välittömästi positiivisen kontaktin Barraan ja osasi kertoa myös meille, miten me paremmin onnistumme aktivoimaan ja vahvistamaan omaa suhdettamme Barraan. Meille on tärkeää se, että meidän ja koiramme välillä vallitsee luottamus ja yhdessä puuhastelu on iloista ja hauskaa.

Arvostamme Mian koulutuksen punaista lankaa opastaa meitä siihen, miten yhteiselo koiramme kanssa on mahdollisimman mukavaa ja sujuvaa. Mia on energinen ja positiivinen ja homma sujuu jämäkästi ja kannustavasti. Koulutushetket ovat Mian kanssa olleet todella opettavaisia ja olemme saaneet repullisen eväitä mukaan rakentaa yhteiseloa ihanan Barran kanssa. Koko perhe odottaa seuraavaa tuntia innolla! 

Alla jumppaasiakkaltani palautetta ja kuvankaapauksia Instagramin tarinat osiosta